ŽOK „Gacko“ pred susret sa „Bratislavom“ u Gacku

U četvrtak 11. januara sa početkom u 19h u našoj sportskoj dvorani odigraće se prva evropska odbojkaška utakmica. ŽOK „Gacko“ ugostiće klub „Štrabag Bratislava“ u drugoj utakmici šesnaestine finala Čelendž KUP-a. U prvom susretu koji je odigran u decembru u Slovačkoj naš tim je izgubio sa 3:0.

Novi stari predsjednik gatačkog kluba Radoica Antunović ističe da su gošće favoriti, ali da se nada dobroj igri svog tima pred domaćiom publikom. Trener Saša Slijepčević od igračica traži prije svega samouvjerenu igru, kako bi publika izašla zadovoljna iz dvorane, dok je sam rezultat manje važan.

Tim iz Bratislave stigao je sinoć u naš grad, a danas će obje ekipe odraditi treninge. Gostujućem timu to će biti omogućeno i sutra, dok naša ekipa tradicionalno ne održava treninge na dan  utakmice.

Ekipa ŽOK „Gacko“ opet igra u izmijenjenom sastavu, naime najbolji tehničar Afrike Henrieta Koula, koja se krajem jesenje sezone pridružila timu, nije se pojavila na prozivci. Antunović kratko kaže da je suspendovana s obzirom da nije ispoštovala odredbe ugovora.

Ulaznice koje koštaju 3 marke već su u prodaji na recepciji hotela, a moći će se kupiti i u sportskoj dvorani pred početak utakmice.

Detaljnije u razgovoru sa trenerom Sašom Slijepčevićem…